Solarplexius - Lettmontert solbeskyttelse i ferdigskåret polykarbonat

Solbeskyttelse med enkel og rask montering

Solarplexius hindrer ikke bare solen i å titte inn, men også nysgjerrige eller langfingrede personer i å se hva du har i bilen. Det reduserer sterkt risikoen for innbrudd, hvis du skulle glemme eller legge igjen noe verdifullt i bilen. Men dette hindrer ikke deg i å se ut. Du har tvert imot full oversikt over det som skjer utenfor.

En annen fordel er at kjøring i mørket blir tryggere. Med Solarplexius blendes du ikke av kraftig lys i bakspeilet. Du er beskyttet mot sterkt lys uten å få dårligere sikt bakover. Dessuten får bilen din et nytt og sobert utseende med Solarplexius.

Så fort solen titter fram, begynner temperaturen i bilen å stige. Først er det behagelig, men så snart 25-gradersstreken er passert, blir det for varmt, og ved 30 grader er det uutholdelig for både mennesker og dyr. Verst er det i stasjonsvogner med store glassoverflater der solen fritt strømmer inn, og på kort tid stiger kupéluften opp til badstuelignende temperaturer.

Men med Solarplexius kan du stenge solen ute, da systemet fjerner hele 90 % av sollyset. Resultatet er en betydelig langsommere temperaturøkning og en mer behagelig temperatur.

Solarplexius har vært på markedet i over 20 år, og på veiene i Europa kjører det mer enn 200 000 fornøyde brukere. Solarplexius er kollisjonstestet av svenske VTI og godkjent av tyske TUF

Tonede ruter på bilen?

Med solbeskyttelse fra Solarplexius er det lett å tone rutene på bilen din. Du monterer det på noen minutter. Du trenger ikke uroe deg for bobler eller sjenerende skjøter på rutene. Du bestiller en solbeskyttelse som er nøyaktig tilpasset bilen din. Ved bestillingen er det viktig at du velger riktig bilmerke, modell og årsmodell Dette for at du skal få et produkt som passer til bilen din.

Kjæledyr

Solbeskyttelsen vår en svært god beskyttelsesanordning for kjæledyrene dine. Mange av kundene våre er hundeeiere. Grunnen er at løsningen vår er en effektiv måte å forhindre for høye temperaturer i bilen.

Ikke bare når solen lyser

Med solbeskyttelse fra Solarplexius har du også en ekstra beskyttelse mot tyver. Vår solbeskyttelse reduserer svært effektivt muligheten til innsyn i bilen, noe som innebærer at man ikke har muligheten til å se hva som oppbevares i den.


Her kan du bestille enkel og lettmontert solbeskyttelse fra Solarplexius.
Hør etter, hundeeier!

Den økende varmen blir raskt en fare for hunden din i bilen. Med solbeskyttelse fra Solarplexius reduserer du temperaturen og gjøre det mer behagelig for din firbente venn.

Skydda husdjur

Bestill nå!

Bestill allerede nå for å redusere risikoen for innbrudd og slippe ubehagelige temperaturer i bilen når solen skinner.

Hitta pris för min bil