Solarplexius - Lettmontert solbeskyttelse i ferdigskåret polykarbonat
Vi i Solarplexius jobber dedikert for kundene våre i disse utfordrende tider. Alle leveransene våre blir behandlet i løpet av normal tidsramme. Bli hjemme. Vær forsiktig.

Solbeskyttelse med enkel og rask montering


INGEN SOLFILM, FERDIGTILPASSADE PLATER I 1MM PC

I motsetning til vanlig solfilm, er Solarplexius en hard, fleksibel, polykarbonatskive. Materialet er uknuselig og kan bøyes ekstremt. Materialet er konsekvent tonet. Lysoverføringen er 10%. Med Solarplexius toning på bilen din, ser ingen inn i bilen, men du som sjåføren ser ut. Det fungerer på samme måte som et par solbriller. Du har de samme egenskapene som en solfilm med Solarplexius. Det reduserer varmen, fjerner 90% av det direkte sollyset og stopper gjennomsiktigheten i bilen din. Solarplexius er krasjtestet av svenske VTI og godkjent av tyske TÜF.

BESTILL SOLSKJERMING TIL DIN BIL

DU INSTALLERER DET ENKELT I LøPET AV 15 MINUTTE

SolarplexIus er ekstremt enkel å montere. Du bøyer platerna bak bilinnredningen rundt glassrutene, og låser dem deretter med klips. Du trenger ingen verktøy, og du trenger ikke å gjøre noen innvirkning på bilen din. Solarplexius er ferdig kuttet i henhold til akkurat din bilmodell.

Bedre enn solfilm

IKKE NOEN BOBLER, RIPER, VANN, ELLER HELLER NOEN LIM

Det er ikke enkelt å montere en solfilm. Mange mennesker opplever bøk og rot med vann, såpe og lim. Det er ingen enkel oppgave å montere filmen slik at den dekker hele vinduet og samtidig få et resultat uten bobler. Mange ganger blir resultatet dårlig, og du vil være misfornøyd. Med Solarplexius unngår du all denne bøk. Skivene leveres forkuttet etter hver unike bilmodell. Det eneste du som kunde må gjøre er å tørke av vindue dine slik at de er rene. Deretter bøyer du Solarplexius-platen lett og låser den med de medfølgende festeklemmene. Dette tar vanligvis 15 minutter. En annen fordel med Solarplexius er at du ikke kan få synlige riper utenfra. Hvis du tilfeldigvis klør platen på innsiden, er den ikke synlig fra utsiden. Dette er fordi materialet er tonet og hardt, ikke tynt sprøtt som vanlige solfilmer.

Vis Priser

TILLPASSAD FOR RESPEKTIV BILMODELL

Hvis du bestiller toning fra Solarplexius, vil du motta et nøyaktig ferdig produkt i henhold til din unike bilmodell. Du trenger ikke å fikse på solskyddet på noen måte. Alle produktene er utviklet og testet av oss på Solarplexius. Vi har over 4000 bilmodeller for rask levering.

Bestill

OVER 500 000 FORNØYDE KUNDE

Solarplexius ble startet i 1988 i Linköping, Sverige. Siden den gang har vi økt markedet fra bare Sverige og eksporterer i dag produktet til 12 land i Europa. Dette har gjort at vi har over 500 000 fornøyde kunder med toningen i bilene deres. Vi produserer alle våre produkter i Linköping.


REDUSER VARME & INNSIKTEN I BILEN

Den viktigste grunnen til at folk toner vinduene sine er fordi de ønsker å redusere varmen og motvirke gjennomsiktigheten til bilen. Solarplexius stopper 90% av det direkte sollyset, og det reduserer varmen betydelig. Med Solarplexius, skaper du et mer komfortabelt bilklima der du og passasjerene blir lykkelige og fornøyde. I tillegg stopper Solarplexius all åpenhet i rutene du velger å tone. Det reduserer risikoen for innbrudd i bilen, og med tonede vinduer får bilen din et bedre utseende.

Bestill

RASKT LEVERING

Solarplexius toning er klar for umiddelbar levering til deg som kunde. Neste arbeidsdag etter bestillingen produserer vi toningen våre på fabrikken i Linköping. Pakkene forlater oss deretter på ettermiddagen, og bestillingen er på vei til deg. Siden vi har vår egen produksjon, går vi ikke tom för noen artikler, og vi garanterer at varene dine blir sendt omgående