Skydda dina barn mot solens strålar
Vi i Solarplexius jobber dedikert for kundene våre i disse utfordrende tider. Alle leveransene våre blir behandlet i løpet av normal tidsramme. Bli hjemme. Vær forsiktig.

Skydda dina barn mot solens strålar

Alle foreldre vet hvor vanskelig det noen ganger kan være å reise med små barn. Spesielt når solen gjør vondt vondt i himmelen. Noen ganger ser du nødløsninger med håndklær som henger i vinduet, eller solkrem med sugepropper som løsner og faller ned.

Solen er irriterende og reisen er fylt med barnslig grå. Selv en kort tur kan være en bekymring.

Hvis du kjører en bil i solen for en lang reise, blir temperaturen i bilen overskyet på bare en liten stund. Med Solarplexius unike solbeskyttelsesløsning for biler er ikke solen lenger et problem. Med vår løsning kan du raskt montere solbeskyttelse på bilens bakrute. Vårt unike system gjør det veldig enkelt å montere solbeskyttelse på bilen din. Om noen få minutter vil du redusere solens stråler med 90%. Temperaturen faller i bilen og turen blir kjøligere og betydelig roligere.

Når du bestiller solbeskyttelse fra oss, blir du forskjellig fra de vanlige solfilmboksene som er tilpasset bilen din. Boksene er skåret i polykarbonat og passer perfekt. Hvis du vil, kan du enkelt demontere dem hvis du ønsker det. Ingen innvirkning på bilen, ingen glidebobler eller riper.

Solbeskyttelse fra Solarplexius er en svensk oppfinnelse og har eksistert i over 20 år. I dag har vi over 300 000 fornøyde kunder og selger våre produkter over hele Europa

Kjøp solbeskyttelse til bilen nå!

Tid

Yttertemp

Skugga/Sol

Temp i bil

08.30

14° C

skugga

19° C

09.30

18° C

skugga

38° C

10.30

20° C

blandat

47° C

11.15

20° C

sol

58° C

12.00

23° C

sol

62° C

13.30

22° C

sol

85° C