Solbeskyttelse i biler og andra kjøretøy
Vi i Solarplexius jobber dedikert for kundene våre i disse utfordrende tider. Alle leveransene våre blir behandlet i løpet av normal tidsramme. Bli hjemme. Vær forsiktig.

INSTALLASJON AV SOLARPLEXIUS TONING

FØR INSTALLASJON AV SOLARPLEXIUS TONING

Tørk forsiktig av alle vinduene på bilen, bruk gjerne rengjøringsspray for glass og en klut. Tørk beskyttelsesfilmen på Solarplexius arkene med en lett fuktig klut for å fjerne støv. For å beskytte interiøret i bilen mot mulige skader / riper under installasjonen, skal du legge en tape på interiøret som beskyttelse. Helst et enkelt maskeringstape som er lett å trekke av etter montering.

Les de medfølgende monteringsinstruksjonene som er i pakken. Besøk vår Youtube-kanal før du begynner å monter for å se tips og monteringsvideoer for forskjellige biler

Toning Bil Solarplexius

INSTALLASJON

Bruk hanskene som følger med for å forhindre fingeravtrykk og fettflekker. Velg en vindu til å begynne med, og trekk deretter beskyttelsesfolien langsomt av for å forhindre statisk elektrisitet.

Når du monterer Solarplexius platene, må de vanligvis bøye seg litt for å komme bak bilens vanlige interiør. Legg merke til at platene kan bøye seg så mye som mulig uten å gå i stykker. Begynn i det dypeste hjørnet av vinduet og bøy deretter platen inn i den gjenværende delen av vinduet. Gjør deretter det samme med de gjenværende vinduene. Ingen demontering av bilinnredningen er nødvendig.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

VEDLEGG LISTER

Etter montering fjernes den beskyttende folien fra tapen som er festet til de lukkede plastlister. Forsikre deg om at Solarplexius platen er sentrert og at det ikke er lysoverføring på noen side. Skyv deretter den flate delen av de påmonterte listene mellom platen og interiøret, slik at den tykkere delen av listverket hviler mot interiøret. Tapen skal limes på Solarplexius platen.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

INSTALLASJON AV DØRVINDUENE

Toning Bil Solarplexius

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om Solarplexius eller våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss. Du når vår kundeservice:

23 - 960 052

Vi kan hjelpe deg med spørsmålene dine.

Kontakte vår kundeservice

Montering

Se filmene våre hvor du ser trinn for trinn hvordan du installerer Solarplexius på bilen din.

Monteringsfilmer

SOLARPLEXIUS FRA INNE

Solarplexus har nå en ny farge, svart fra utsiden og grå fra innsiden. Se bildet over for et eksempel på hvordan det ser ut med og uten solbeskyttelse.

Se pris for toning

Solarplexus er tilgjengelig for over 4000 bilmodeller.

- Rask levering
- Inkludert toll
- Du monterer selv
- Ingen bobler
- Ingen lim
- Alltid perfekte resultater

I motsetning til vanlig solfilm, er Solarplexius en hard, fleksibel, polykarbonatskive. Materialet er uknuselig og kan bøyes ekstremt. Materialet er konsekvent tonet. Lysoverføringen er 10%. Med Solarplexius toning på bilen din, ser ingen inn i bilen, men du som sjåføren ser ut.
INGEN SOLFILM

Hitta toning til bilen din!