Hundeeiere, Lettmontert solbeskyttelse i ferdigskåret polykarbonat
Vi i Solarplexius jobber dedikert for kundene våre i disse utfordrende tider. Alle leveransene våre blir behandlet i løpet av normal tidsramme. Bli hjemme. Vær forsiktig.

SOLBESKYTTELSE TIL BILEN FOR DYREEIERE


FERDIGSKÅRET TONING SOM REDUSERER VARMEN I BILEN

Selv om temperaturen ute kanskje ikke er så høy så er det viktig å tenke på hvor raskt temperaturen i bilen forandres. Det kan få katastrofale følger selv om man kun forlater hunden for en kort stund. Temperaturen i bilen kan raskt bli rundt 85 grader og i den varmen har hunden ikke en sjanse.
Diagrammet kan sees på bildet til høyrePERFEKT LØSNING FOR HUNDEEIERE!

Solbeskyttelse for bilen som faktisk forenkler
I bilen skal hunden sitte sikkert, i transportbur eller fastspent med sikkerhetsbelte for hund, som du finner i dyrebutikken. Kjøretøyet må være egnet for å transportere hund,slik at hunden ikke blir lidende eller kommer til skade på noen måte. .
Ikke for varmt, ikke for kaldt
Hunder svetter ikke slik vi mennesker gjør, og blir lett overopphetet. Selv om det er tidlig på dagen, overskyet og temperaturen ikke overstiger 25 grader, kan temperaturen i bilen raskt stige til farlige nivåer. Den svenske kennelklubben gjennomførte sommeren 2014 en undersøkelse for å finne ut av hvor varmt det blir i en bil når den forlates på en solrik parkeringsplass.

RASK & ENKEL Å MONTERE!!

INGEN BOBLER ELLER RIPER OG HVERKEN BRUK AV VANN ELLER LIM.
Solarplexius er ekstremt enkelt å montere. Du bøyer inn skivene bak bilens interiør rundt bilrutene, deretter låser du dem fast med fikseringsklips, om det trengs. Du trenger ingen verktøy og det gjør ingen skade på bilen din. Toningen er ferdigskåret etter akkurat din bilmodell.
Enklere enn solfilm å montere!

SOLSKYDD SOM MINSKAR INSYNEN

Och ökar säkerheten
Genom att tona rutorna med Solarplexius skapar du ett behagligare bil-klimat där du och dina passagerare blir glada och nöjda. Dessutom stoppar Solarplexius all insyn på de rutor du väljer att tona. Det minskar risken för inbrott i bilen och med tonade rutor får din bil ett snyggare utseende.
Solarplexius är krocktestat av svenska VTI och godkänt av Tyska TÜF.

Mer om produkten!

Snabb leverans

Solarplexius toning står klar for omgående levering til deg som kunde. Førstkommende hverdag etter din bestilling, produserer vi din solbeskyttelse i vår fabrikk i Linköping. Pakkene forlater oss deretter på ettermiddagen og bestillingen er på vei til ditt lokale postkontor. Ettersom vi har egen produksjon kan vi garantere at dine varer blir sendt omgående.
Vi tilbyr alltid fri frakt.

BESTILL DIN SOLBESKYTTELSE IDAG.

Hvis du som mange andre leter etter skygge for å slippe ubehagelige temperaturer i bilen når du skal parkere, velg Solarplexius superenkle løsning og lettmonterte solbeskyttelse for akkurat din bil. Vi har spesialtilpassede ruter for alle bilmodeller.

Søk etter din bilmodell her!