Kundeservice
Vi i Solarplexius jobber dedikert for kundene våre i disse utfordrende tider. Alle leveransene våre blir behandlet i løpet av normal tidsramme. Bli hjemme. Vær forsiktig.

Kundeservice

Vår ambisjon er at kundene våre skal være fornøyd med produktet sitt. Vi har produsert solbeskyttelse for enkel og rask montering siden 1988. Vår kompetente kundeservice kan alltid hjelpe deg med dine spørsmål eller funderinger.

For å få hjelp med produktet eller bestillingen kan du kontakte vår kundeservice. Vi har åpent alle hverdager mellom 08.00-17.00. Om du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss på følgende måter:

 

På e-post

Send en e-post til kundtjanst@solarplexius.com

På telefon

Du når oss på telefonummer 23 - 960 052 alle hverdager mellom 08.00-17.00

 

Reklamasjoner

Om det er en feil med bestillingen din, eller om du angrer på kjøpet, kan du få pengene tilbake. Vi sender deg så fraktetiketter som du kan bruke til å sende tilbake det bestilte produktet. For reklamasjoner eller angrerett iht. loven om fjernkjøp vil vi at du bruker følgende returseddel. Skriv ut returseddelen og send den til oss, via post eller e-post.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om Solarplexius eller våre produkter, ikke nøl med å kontakte oss. Du når vår kundeservice:

23 - 960 052

Vi kan hjelpe deg med spørsmålene dine.

Kontakte vår kundeservice

Montering

Se filmene våre hvor du ser trinn for trinn hvordan du installerer Solarplexius på bilen din.

Monteringsfilmer

SOLARPLEXIUS FRA INNE

Solarplexus har nå en ny farge, svart fra utsiden og grå fra innsiden. Se bildet over for et eksempel på hvordan det ser ut med og uten solbeskyttelse.

Se pris for toning

Solarplexus er tilgjengelig for over 4000 bilmodeller.

- Rask levering
- Inkludert toll
- Du monterer selv
- Ingen bobler
- Ingen lim
- Alltid perfekte resultater

I motsetning til vanlig solfilm, er Solarplexius en hard, fleksibel, polykarbonatskive. Materialet er uknuselig og kan bøyes ekstremt. Materialet er konsekvent tonet. Lysoverføringen er 10%. Med Solarplexius toning på bilen din, ser ingen inn i bilen, men du som sjåføren ser ut.
INGEN SOLFILM

Hitta toning til bilen din!